Vierde verdachte aangehouden

vrijdag 22 februari 2013

Reuver - De politie heeft donderdag op de Stationstraat een 34-jarige man uit Reuver aangehouden. De man wordt verdacht van openlijke geweldpleging op 13 oktober in Reuver.

Eerder deze week werden al drie verdachten aangehouden. Een21-jarige man uit Reuver werd maandag door de politie aangehouden. Een 17-jarigeReuvernaar en een 18-jarige Roggelnaar zijn dinsdag aangehouden. Zij worden allevier verdacht van mishandeling in de nacht van 12 op 13 oktober vorig jaar vaneen 18-jarige Venlonaar, langs de Rijksweg in Reuver. De man werd van achterenneergeslagen en meerdere keren getrapt en geslagen door een groepje jongeren.Nadat hij opkrabbelde en probeerde weg te rennen werd hij nogmaals geslagen engetrapt. Hij liep hierbij ernstige verwondingen op. Het oor van de man scheurdegedeeltelijk af en moest later in het ziekenhuis worden aangehecht. De Venlonaarheeft door deze mishandeling blijvend letsel aan het gehoor overgehouden. De manuit Reuver is voor nader verhoor in verzekering gesteld. Het onderzoek in dezezaak wordt door de politie voortgezet.

LN2012099744

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Swalmen | 112 alarmeringen Swalmen | Goedkoop Tanken in Swalmen | Supermarkten in Swalmen | Weerbericht Swalmen