Extra onderzoek op vindplaats vondeling

donderdag 20 juni 2013

Roermond - Donderdag is met behulp van speciale apparatuur onderzoek gedaan op de vindplaats van de vondeling. Daar is een zogenoemde 360 graden-scan gemaakt van de vindplaats en de directe omgeving. Ook kwamen via 0800-6070 een vijftal nieuwe tips binnen.

Donderdagochtend heeft de politie samen met ondersteuning vanvideo-experts een 360 graden-scan gemaakt bij de vindplaats van de baby. Metspeciale apparatuur wordt dan vanaf een vast punt de omgeving vastgelegd. Directnadat de baby werd aangetroffen is er op de vindplaats al forensisch onderzoekverricht. In aanvulling daarop is er een 360 graden scan gemaakt om zoveelmogelijk informatie over de vindplaats te verzamelen. De informatie van de scanzal eveneens worden gebruikt in het onderzoek van de politie om in contact tekomen met de moeder van het kindje.

Ziekenhuis

De baby werd dinsdagochtend rond zes uur 's ochtends doorpassant gevonden en direct overgebracht naar het ziekenhuis voor medische zorg.Het jongentje lag in een groenstrook op de hoek van de Wilhelminalaan enBroekhin-Zuid in stadsdeel Maasniel. Het kindje verblijft op dit moment nogaltijd in het ziekenhuis.

Blijf helpen

Politie is blij met de hoeveelheid aandacht in media en bij hetpubliek voor de zaak. Dit leverde eerder al diverse tips op en naar aanleidingvan herhaalde aandacht bij het publiek zijn er bij de politie een vijftal nieuwetips binnengekomen. Alle tips en informatie zullen zorgvuldig worden bekekendoor de rechercheurs die bezig zijn met de zaak.

De hulp van het publiek blijft uiteraard van harte welkom. Hebtu informatie die kan bijdragen dat de politie in contact komt met de moeder, dankunt u dit melden via het speciale telefoonnummer 0800-6070. Anoniem bellen kanook via 0800-7000.

2013053930

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Swalmen | 112 alarmeringen Swalmen | Goedkoop Tanken in Swalmen | Supermarkten in Swalmen | Weerbericht Swalmen